20 JUT 38 5 11 22 26
Het Vrije volk

Datum plaatsing: 18-06-1945 15:38:00

Doelpuntrijk duel tussen ADO-DHC eindigt in 6-4

De ontmoeting A.D.O. contra D.H.C. (Delft), was rijk aan doelpunten en sensatie.

Reeds na vijf minuten spelen hadden de Hagenaars door hun middenvoor Appel, een 2-0 voorsprong verkregen.

De overige 30 minuten - men speelde 2 x 35 min.- gaven een groot A.D.O.-overwicht te aanschouwen, met als resultaat een derde doelpunt van Clavan, terwijl van Boekel (D. H.C.) het vierde voor zijn rekening nam.

Rust 4-0. Na de pauze een geheel gewijzigd spelbeeld. D.H.C. overspeelde zijn tegenpartij volkomen, zodat na een kwartier de bezoekers hun achterstand op 4-2 hadden gebracht door doelpunten van Ditmars Jr. 4-2.

Ook de resterende tijd bleef de doelpuntenregen aanhouden, daar voor A.D.O. wederom Appel (2 x) en v. d. Engel bij de bezoekers een tweetal doelpunten voor hun rekening namen. Eindresultaat van deze vlot gespeelde wedstrijd, bijgewoond door ruim 8000 toeschouwers, een 6-4 Haagse zege.

De vóórwedstrijd tussen een A.D.O.comb. en R.V.C. bracht een onbetwiste 7-3 zege voor de combinatie