20 JUT 38 5 11 22 26
het vaderland

Datum plaatsing: 03-07-1922 21:08:00

Om de Gouden industriebeker ADO-Willem II 0-3

A.D.O. trapt af en onderneemt eenige aanvallen. Uit hoekschoppen ontstaan eenige gevaarlijke momenten voor het Willem II doel.

Er ontwikkelt zich een vlug spel, met aan beide zijden mooie schoten op doel. De links-buiten van A.D.O. scoort met een prachtig schot, welk doelpunt welk evenwel, wegens buitenspel, ongeldig wordt verklaart. Een serie hoekschoppen A.D.O. door genomen leveren niets op.

Willem II neemt na een doelworsteling de leiding 0-l.
Rust

Na de rust zit A.D.O. met den wind in den rug voortdurend op de Willem II-helft. Een paar mooie kansen om gelijk te maken worden niet benut. Bij een prachtige doorbraak van Willem II komt uit een doelworsteling het tweede doelpunt (0-2). Eenige minuten daarna maakt de middenvoor van Willem I 0-3.

A.D.O. zwoegt voor een tegenpunt maar de verdediging van Willem II is goed in vorm, vooral de keeper liet mooi werk zien. In de A.D.O.-voorhoede wordt slecht geschoten, terwijl de enkele goede schoten schitterend worden gehouden. Met denzelfden stand komt het einde.