volg adofans op ....
volg adofans op Twitter volg adofans op Facebook volg adofans via RSS Join adofans op linkedin Join adofans op instagram
COMPETITIESTAND
      w g v p
1 PSV 9 9 0 0 27
2 AJA 9 7 1 1 22
3 FEY 9 6 2 1 20
4 HER 9 6 1 2 19
5 VVV 9 4 2 3 14
6 AZA 9 3 3 3 12
7 VIT 9 3 3 3 12
8 EXC 9 3 3 3 12
9 UTR 9 3 3 3 12
10 ADO 9 3 2 4 11
11 WII 9 2 4 3 10
12 HEE 9 2 4 3 10
13 FOR 9 2 4 3 10
14 ZWO 9 3 1 5 10
15 EMM 9 2 2 5 8
16 GRA 9 2 1 6 7
17 NAC 9 1 1 7 4
18 GRO 9 1 1 7 4
Prediction League
predictionleague
Bron van dit artikel
 ADOfans.nl

Datum plaatsing: 15-02-2014 09:17:00

ADOfan van de week (63) Lex Triplex


Deze week is Frans v.d.Herp beter bekend als stadion speaker Lex Triplex ADOfan van de week.
Wil jij als bezoeker van ADOfans.nl ook een keer ADOfan van de week zijn, neem dan contact met ons op via: adofans@hotmail.comNaam : Lex Triplex (Frans v.d.Herp)

Woonplaats : Den Haag

Geboortedatum : 17 december 1948

Welke opleiding of school heb je gevolgd : Mulo

Wat is je beroep : Componist/tekstschrijver/zanger/muzikant

Wie is je werkgever : Ik ben zelfstandig ondernemer geweest, nu AOW

Burgerlijke staat : 44 jaar 'gemerried' met Trudy .Geen kinderen. Zij is een groot ADO fan, ze gaat altijd mee.

Voetbal je zelf of heb je gevoetbald :  2 jaar bij HSV SOA . Rechtsbuiten.


Hoe lang ben je al ADOfan :  vanaf +/- 1955, dus  +/- 58 jaar

Wat was de eerste wedstrijd die je ooit bezocht : Dat is een moeilijke , ADO speelde toen nog in de 1e divisie, tegen Helmondia? Weet het echt niet meer.

In welke vak zat je in het Zuiderpark : Achter het doel West, later lange zij en later een tijd als stadiospeaker op het veld.

Ga je alleen of met familie/vrienden naar de wedstrijden : Met mijn meisje.

In welke vak zit je in het Kyocerastadion : Vak Y

Wat vindt je het mooiste Stadion Zuiderpark of Kyocera stadion :  Kyocera heeft alles om mee te doen met de grote jongens, maar het Zuiderpark is gewoon historisch. Maar dat wordt het Kyocera ook voor de jeugd van nu.

Heb je een seizoenkaart of koop je losse kaartjes : Ik ben lid van HFC ADO Den Haag en heb dus een seizoenkaart.

Bezoek je ook uitwedstrijden : Vroeger toen ik jong was wel, nu niet meer. Door mijn onregelmatige werktijden kan ik het niet meer doen, helaas.

Wat vindt jij  de meest memorabele wedstrijd en waarom : ADO-FC Twente, de bekerfinale in de Kuip. Zo geweldig was dat!
 
Wat vindt jij het mooiste ADO doelpunt ooit en waarom : Zou ik je niet kunnen zeggen, de reden is: we hebben zulke mooie doelpunten gezien of het nu van Carol Schuurman was of van Harry van der Laan of die van Wesley Verhoek in het 020-theater, als we gewonnen hadden was/ben ik blij, simpel.

Wie was voor jou de beste speler ooit :  Harold Berg geweldige technische speler, Aad Mansveld natuurlijk en het fenomeen Bulykin, zo sterk en zo teamgericht, fantastische man.

Welke speler mag er van jou ooit (terug) komen bij ADO Den Haag en waarom : Bulykin, niet egoïstisch, fantastisch inzicht en een goed leider in het veld. Maar ja, hij is nu een beetje oud…

Wat is je favoriete club in het buitenland : FC De Kampioenen  (België)] een televisie soap over een voetbalclub in België waar,  in het klein, de voorzitter alles regelt en betaalt en iedereen heerlijk dwars ligt en de trainer constant in de clinch ligt met de voorzitter over….juist geld en outfit .En de voetbalvrouwen zich hevig bemoeien met het bestuurs- en voetbal beleid. Kortom... alle perikelen van een voetbalclub komen voorbij.

In het kader van onze rubriek ADOfans visit, welke wedstrijd zou jij nog weleens willen bezoeken : Het klinkt raar  maar vooruit, ADO – 020 thuis, winnende doelpunt door Derijck dat voelde lekker man…

Wat voor rapportcijfer geeft je het beleid bij ADO : 7.5.  Men doet zijn best maar in mijn visie moet het kapitaal op het veld staan maar hoe krijgen we dat voor elkaar? Hoe halen wij de grote sponsorjongens binnen? Het oude verhaal, er zijn grote bedrijven genoeg in en om Den Haag, waarom komen die niet? Geen idee.

Wil je verder nog iets kwijt : Stop met om 20.45 uur beginnen te voetballen, vreselijk tijdstip.

 Ik heb vele dingen gedaan bij ADO, bijvoorbeeld scorebord medewerker in de vijftiger jaren (ik was toen 9-10 jaar jong) met dhr. Visser die deed dat toen. Kon ik gratis naar binnen…  Theezetten in de kleedkamers in de rust bij het eerste elftal op zondagmiddag, en natuurlijk het mooiste ,  Stadionspeaker geweest in 1996,97 en 1998. Dieptepunt: dat Maurice Steijn is ontslagen, een echte clubjongen in hart en nieren, die tegen een zeer redelijk salaris, om ADO uit de geldzorgen te houden, toch weg is moeten gaan. Jammer dat dit heeft moeten gebeuren maar die dingen gebeuren in het voetbal. Opportunistisme viert hoogtij in het voetbal, vandaag ben je de held , morgen ben je een lul.

De toekomst:  kijk ook eens wat een talenten er in Nederland en het buitenland rond lopen die hun opleiding bij ons ADO hebben gehad. Of kijk naar Max de Jong, nu keeperstrainer bij Anderlecht: ook die komt bij ons vandaan om nog maar te zwijgen over John de Jong ook zo’n prachtige voetballer. We moeten gewoon positief tegen over onze club blijven staan we hebben best wel talenten rondlopen in de jeugd. Laten wij die koesteren en ga eens op een zaterdagochtend/middag op de aftrap kijken naar die jonkies en bezie de toekomst met plezier, dat is veel beter dan blijven hangen in het verleden. En ga ook eens naar ons vrouwenelftal kijken die doen het ook fantastisch!Wil jij als bezoeker van ADOfans.nl ook een keer ADOfan van de week zijn, neem dan contact met ons op via: adofans@hotmail.com

of  Klik HIER om het vragenformulier te downloaden