18 DBO 36 8 9 19 33
19 TOP 36 10 3 23 33

Datum plaatsing: 09-03-2024 19:55:00

ADO vrouwen houdt door ruime overwinning aansluiting met top

Zaterdagmiddag ontvingen de ADO Den Haag Vrouwen de Telstar Vrouwen. Het team van trainers Alex Scholte en Stephan Vos wonnen in eigen huis met maar liefst 4-0 van de gasten.

De ADO Vrouwen, die op de vijfde plek van de Azerion eredivisie staan, speelden tegen de nummer 10 van de ranglijst: Telstar.

ADO kwam al snel op voorsprong door een doelpunt van Loonen op aangeven van Shanique Dessing.
Even later kwam door middel van dezelfde speelsters het tweede doelpunt tot stand, in de rebound kopte Lysanne van der Wal de 2-0 in.

Na de rust maakte Van der Wal haar tweede doelpunt in deze wedstrijd. Vijf minuten voor tijd werd keepster Steen van Telstar verrast door een terugspeelbal van een speelster van haar eigen team waardoor de stand 4-0 voor ADO werd.

ADO heeft nu uit  17 duels 26 punten  behaald. ADO houdt  door de winst  van vanmiddag aansluiting met Fortuna Sittard dat op de vierde plek staat van de Azerion eredivisie en vanmiddag van AZ verloor.