Datum plaatsing: 23-03-2023 14:56:00

ADO Den Haag verliest in oefenwedstrijd van Jong FC Utrecht (met video)

Donderdagmiddag speelde ADO Den Haag in het Bingoal stadion een besloten oefenwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Na een 0-0 ruststand eindigde de wedstrijd in 1-3. Positief puntje was in ieder geval de rentree van Komljenovic, die zijn rentree met een doelpunt bekroonde.

Omdat er als gevolg van de interlandwedstrijden  van het Nederlands elftal dit weekend geen competitiewedstrijden worden gespeeld, had ADO Den Haag een oefenwedstrijd gepland tegen competitiegenoot Jong FC Utrecht.
In de competitie eindigde de wedstrijden twee keer in een 1-1 gelijkspel  ADO Den Haag jong FC Utrecht

ADO moest een paar spelers, onder andere Gregor Breinburg en Xander Severina Severina, vanwege de interlands van hun vaderland missen

De wedstrijd die om 13:00 uur begon eindigde in 1-3. Alle doelpunten werden na de rust gescoord.

Het doelpunt aan Haagse zijde werd door Sacha Komljenovic, de speler die eind augustus voor het laatst in actie kwam in het eerste elftal en na een zware blessure nu weer wedstrijdfit is.

Hij zette de stand in de 67e minuut op 1-1 nadat  Jong Utrecht eerst op voorsprong was gekomen. Jong Utrecht scoorde daarna nog twee maal, waardoor de wedstrijd eindigde in 1-3 winst voor de Utrechters.