Datum plaatsing: 04-12-2022 15:03:00

Sparta wint in besloten oefenwedstrijd van ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft zondagmiddag in eigen huis een oefenduel met 0-3 verloren van de huidige nummer 6 van de eredivisie, Sparta.

Het duel dat achter gesloten deuren werd gespeeld tegen het team van oud ADO Den Haag trainer Maurice Steijn werd door  het elftal van Dick Advocaat met 0-3 verloren. Uit de berichtgeving van Sparta werd bekend dat ADO al in de tweede minuut achter kwam te staan door een doelpunt van Jason Lokilo en dat Tahiri de Rotterdammers voor de rust op een 0-2 voorsprong zette.

Verheydt verliet in de 38e minuut geblesseerd het veld en werd vervangen door Zwarts.

Lege Noord tribune ADo Den Haag Bingoal stadion
In de eindfase van de wedstrijd, de 88e minuut, werd het 0-3 voor Sparta en dat werd ook de eindstand.

Opstelling ADO Den Haag: Hugo Wentges; Denzel Hall (75.Tyrese Asante), Dayrl Werker, Dirk Carlson,Amir Absalem, Gregor Breinburg (65. Silvinho Esajas), Dhoraso Klas (65. George Thomas), Ricardo Kishna (65. Amar Catic), Max De Waal, (65. Malik Sellouki) Thomas Verheydt (38. Joël Zwarts), Xander Severina.

Opstelling Sparta Nick Olij (46. Delano van Crooij), Shurandy Sambo, Bart Vriends (46. Omar Rekik), Adil Auassar, Aaron Meijers, Jeremy van Mullem, Sven Mijnans, Dirk Abels, Jason Lokilo, Mohammed Tahiri (80. Jesse Bal), Vito van Crooij (67. Rayvien Rosario)