Datum plaatsing: 31-10-1920 19:59:00

Stormvogels is beter maar ADO wint

Deze wedstrijd werd zeer slecht gespeeld, A.D.O. speelt de eerste helft met de wind mee en is al dadelijk in de aanval.

Verschillende schoten worden op de Stormvogels doelman Venegoor gelost, doch eerst  pas na een half uur spelen weet A.D.O. speler Post het 1e doelpunten te maken. Dit punt ontstond uiteen vrije schop. Kort voor rust komt Keesman alleen voor A.D.O. doelman Van Brussel, Blinkhof Sr. ontneemt hem den bal, gaat er mee naar voren, doch verknoeit de kans om gelijk te maken, door een zeer slecht schot in te zenden, dat de keeper kan verwerken.

Rust breekt aan met 0-1. Na de rust is Stormvogels overwegend sterker, doch kan het niet tot doelpunten brengen. A.D.O.’s verdediging die het eenigste goede deel van het elftal uitmaakt, weet stand te houden.

Dan werkt A.D.O. zich wat los. Stormvogels achterhoede is te ver naar voren gedrongen, de rechtsback mist en.... de bal ligt achter de keeper, 0-2. De linksbinnen Van Roosendaal was de vader van dit doelpunt. Verscheidene aanvallen aan beide zijden worden nog ondernomen, zonder resultaat echter en als scheidsrechter Hollander, die maar matig voldeed en zeer dubieuse beslissingen nam, afluit, heeft A.D.O. een 0-2 overwinning behaald, een 3-2 had de verhouding beter weergegeven.