support Casper
 
COMPETITIESTAND
      w g v p
1 WII 31 20 6 5 66
2 RJC 31 17 10 4 61
3 GRO 30 17 6 7 57
4 ADO 31 15 10 6 55
5 DOR 31 14 12 5 54
6 GRA 31 16 4 11 52
7 NAC 31 14 7 10 49
8 JAZ 31 13 7 11 46
9 EMM 30 12 6 12 42
10 CAM 31 12 6 13 42
11 VVV 31 11 9 11 42
12 HEL 31 11 8 12 41
13 MVV 31 11 7 13 40
14 EIN 31 8 14 9 38
15 JAJ 31 9 9 13 36
16 TOP 31 9 2 20 29
17 JPS 31 7 7 17 28
18 TEL 31 7 6 18 27
19 DBO 31 5 8 18 23
20 JUT 31 5 8 18 23
Prediction League
predictionleague
Bron van dit artikel
 ADOfans.nl

Datum plaatsing: 03-11-2022 13:59:00

De top 5 beste gokkasten met voetbalthema!


Als voetbalfan kijk je waarschijnlijk graag naar het mooie spel en moedig je je favoriete team aan. Dat is waar video slot games om de hoek komen kijken!


Er zijn veel verschillende video slot games die er zijn, en veel van hen zijn perfect voor voetbalfans. Als je nog nooit een videoslot spel hebt gespeeld, dan zijn free spin no deposit een geweldige manier om het uit te proberen. Je kunt deze gratis spins gebruiken om een gevoel te krijgen voor het spel en hoe het werkt, zonder dat je geld hoeft te riskeren. Dit is een geweldige manier om te leren of je het leuk vindt om video slots te spelen voordat je je verplicht om er geld aan uit te geven:

1. Football: Champions Cup
Football: Champions Cup video slot is een vijf rollen, drie rijen spel met 20 betaallijnen. Het is ontwikkeld door NetEnt en beschikt over een aantal bonusfuncties, zoals gratis spins, multipliers en een bonusspel. Het spel is gebaseerd op de UEFA Champions League, en de symbolen omvatten voetballers, scheidsrechters en fans. Het spel heeft ook een aantal geluidseffecten, zoals lawaai van het publiek en commentaar, die bijdragen aan de algemene sfeer.

Het voetbalthema is duidelijk vanaf het begin, met het introscherm van het spel met een aantal voetbalstadions uit heel Europa. De rollen van het spel zijn geplaatst tegen een achtergrond van een voetbalstadion, compleet met een juichende menigte. De symbolen op de rollen zijn voetballers, scheidsrechters en fans, die allemaal geanimeerd zijn. De soundtrack van het spel bestaat uit geluiden van het publiek en commentaar, die bijdragen aan de algemene sfeer.

De gratis spins van het spel worden geactiveerd door drie of meer bonussymbolen op de rollen te plaatsen. Het aantal toegekende gratis spins wordt bepaald door een wiel en de gratis spins kunnen opnieuw worden gestart door meer bonussymbolen op de rollen te plaatsen. De gratis spins bevatten ook een vermenigvuldiger, die de waarde van elke winst kan verhogen.

Het bonusspel wordt geactiveerd door drie of meer scattersymbolen op de rollen te plaatsen. Het bonusspel is een penalty shootout, en de speler moet een richting kiezen om de bal te trappen en vervolgens een doelpunt redden of scoren. Het aantal gescoorde doelpunten in het bonusspel bepaalt de grootte van de bonusprijs.

Football: Champions Cup is een leuk en spannend videoslot dat fans van de sport zeker zal aanspreken. De talrijke bonusfuncties van het spel bieden tal van mogelijkheden om veel te winnen, en de sfeer van het spel zal spelers zeker in de stemming brengen voor wat voetbalactie.
 

2. Top Trumps: Wereldvoetbalsterren
In de wereld van online casino gaming zijn weinig dingen zo populair als videoslots. En op het gebied van videoslots zijn weinig spellen zo populair als Top Trumps: World Football Stars. Dit spel met 5 rollen en 15 betaallijnen van Playtech bevat enkele van de grootste namen uit de sport en enkele van de mooiste beelden die je in een slot kunt vinden.

De symbolen op de rollen zijn Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar, Gareth Bale, Luis



De symbolen op de rollen zijn Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar, Gareth Bale, Luis Suarez en meer. En de bonusfuncties van het spel zijn net zo rijk aan sterren. Er is een gratis spins-functie die kan worden geactiveerd door drie of meer van de bonussymbolen van het spel. Dit zal je belonen met 15 gratis spins, waarbij alle winsten worden verdrievoudigd.

Er is ook een tweede bonusfunctie die wordt geactiveerd door het Top Trumps logo op de eerste, derde en vijfde rol te plaatsen. Dit brengt je naar een tweede scherm waar je vijf verschillende voetballers te zien krijgt. Je mag er dan drie kiezen, waarna je een geldprijs krijgt op basis van hun succes tijdens hun carrière.

Met zijn indrukwekkende reeks bonusfuncties en enorme verzameling voetbalsterren is het gemakkelijk te begrijpen waarom Top Trumps: World Football Stars een van de populairste videoslots is.
 

3. Shoot!
Het spel wordt gespeeld op 5 rollen en 3 rijen en biedt 50 betaallijnen. De speler kan minimaal 0,01 munten per lijn inzetten en maximaal 5 munten per lijn. Dit geeft de speler een totaal inzetbereik van 0,50 munten tot 250 munten. Het spel biedt ook een aantal bonusfuncties, die kunnen worden geactiveerd door bepaalde symbolen op de rollen te laten landen. Deze functies omvatten gratis spins, wilde symbolen en een bonusspel.

De gratis spins functie wordt geactiveerd door 3 of meer van de gratis spins symbolen op de rollen. De speler krijgt 10 gratis spins, waarbij alle winsten worden vermenigvuldigd met 3. De wild symbolen kunnen elk ander symbool vervangen, behalve de gratis spins en bonus symbolen. Het bonusspel wordt geactiveerd door 3 of meer bonussymbolen op de rollen te plaatsen. De speler wordt naar een nieuw scherm gebracht, waar hij op doelen moet schieten om punten te scoren. Hoe meer punten ze scoren, hoe hoger hun prijs zal zijn.

Shoot! is een snel en spannend spel dat spelers zeker zal vermaken. Het spel biedt een breed inzetbereik, waardoor het geschikt is voor zowel high rollers als casual spelers.
 

4. Soccer Safari
Soccer Safari is een online videoslot spel met een voetbal thema. Het speelt zich af in de Afrikaanse savanne en heeft dieren als symbolen op de rollen. Er is ook een gratis spins ronde, die wordt geactiveerd door drie of meer van het spel scatter symbolen.

De symbolen van het spel zijn leeuwen, olifanten, giraffen, zebra's en neushoorns, maar ook voetballen, schoenplaatjes en trofeeën. Het wild symbool is een leeuw en het scatter symbool is een voetbal.

De gratis spins ronde van het spel wordt geactiveerd door drie of meer voetbal scatter symbolen op de rollen. Spelers ontvangen 15 gratis spins, waarbij alle winsten worden verdrievoudigd. De gratis spins ronde kan opnieuw worden getriggerd door drie of meer scatter symbolen tijdens de ronde.

Soccer Safari is een leuk en spannend online videoslotspel dat zeker in de smaak zal vallen bij zowel voetbalfans als dierenliefhebbers. Met zijn royale jackpot en gratis spins ronde biedt het spel spelers de kans om groots te winnen. Dus waarom niet een spin op Soccer Safari vandaag?
 

5. Football: Fans and Stripes
In "Football: Fans and Stripes" moedig je je favoriete team aan terwijl je de rollen draait en probeert een touchdown te scoren! Deze spannende video slot game heeft 5 rollen en 25 winlijnen, en zit vol met bonus features om je te vermaken. Je kunt de Free Spins bonus activeren door 3 of meer Free Spins symbolen op de rollen te plaatsen. Tijdens de Free Spins worden alle winsten vermenigvuldigd met 3! Er is ook een Bonusronde waar je grote winsten kunt behalen door een velddoelpunt te maken.

De symbolen in het spel zijn voetbalspelers, fans, cheerleaders en meer. Het Football-symbool is de Wild en kan alle andere symbolen vervangen, behalve de Free Spins- en bonussymbolen. De Free Spins symbolen zijn de sleutel tot het activeren van de Free Spins bonus. 3 of meer Free Spins symbolen op de rollen activeren de bonus. Tijdens de Free Spins worden alle winsten vermenigvuldigd met 3! De Bonus symbolen verschijnen op de rollen 1, 3 en 5. Met 3 Bonus symbolen op de rollen ga je naar de Bonus Ronde waar je een touchdown kunt scoren en veel kunt winnen!

Dus maak je klaar om je favoriete team aan te moedigen terwijl je aan de rollen draait in "Football: Fans and Stripes"!