De Avondpost

Datum plaatsing: 08-02-1915 19:59:00

Verdiende winst ADO bij TOP

Het begin is voor A.D.O. en na enkele vergeefsche aanvallen weet Van Leersum, Sr. fraai te doelpunten. Dan komt T. O. P. geducht opzetten en is eenigszins inde meerderheid, maar de beide Haagsche achterspelers en doelman bezweren alle gevaar. Rust komt met stand 0-1.

Na rust blijft T. O. P. domineren, maar de A.D.O.-verdediging staat pal. Het spel verplaatst zich vlug. Dan komt A.D.O. weer los en na 20 minuten schiet R. Buitelaar onhoudbaar in.

Kort daarop bij een doelworstelling zet Buitelaar den bal in den doelmond, reeds passeert de bal langzaam de doellijn, als Roosendaal aan allen twijfel een einde maakt en de bal in het net trapt.

Nog enkele goede aanvallen der gasten, die zeer zeker beter lot verdiend hadden en dan is bet eind daar en gaan de beide puntjes mede naar de Westduinen.

Bij A.D.O. waren de Jong, S. Nijhuis en van Leersum, benevens Miog, de uitblinkers.