Datum plaatsing: 11-03-2022 23:18:00

Foto's: ADO - Jong PSV na 26 minuten gestaakt door stroomstoring

De thuiswedstrijd vrijdagavond tegen Jong PSV is na 26 minuten met een 0-1 stand gestaakt nadat de lichtmasten wederom die avond uitvielen.

Het zit ADO Den Haag niet mee. Nadat er vorige maand de thuiswedstrijd tegen Telstar werd afgelast vanwege stormschade aan het stadion, was er vrijdagavond weer een domper voor de supporters en spelers.

Drie kwartier voor de wedstrijd begon vielen niet alleen de lichtmasten uit, maar ook de stadionverlichting waardoor het aardedonker werd op het veld én op de tribunes. Nadat er een monteur van Stedin was ingeschakeld deed de stadionverlichting het na anderhalf uur weer en floepten de lichtmasten weer langzaam aan, konden de supporters die voor de gesloten poortjes wachtten eindelijk naar binnen  en werd er besloten om de wedstrijd om 21:10 te laten beginnen.

Over de 26 minuten durende wedstrijd kunnen we kort zijn.
Jong PSV kwam in de 23e minuut op voorsprong door Bakayoko die na een uitgevoerde counter de Haagse verdediging en keeper verraste: 0-1.

Drie minuten later floepten de lichtmasten in het stadion weer uit en scheidsrechter Erwin Blank besloot daarop de wedstrijd te staken.
Er staat dus weer een inhaalwedstrijd te wachten.

Aanstaande maandagavond  speelt ADO Den Haag uit tegen FC Eindhoven, een inhaalwedstrijd omdat de wedstrijd vorige maand door de storm Eunice werd afgelast.