support Casper
 
COMPETITIESTAND
      w g v p
1 EXC 6 4 1 1 13
2 AZJ 5 4 0 1 12
3 ADO 6 3 1 2 10
4 TOP 6 3 1 2 10
5 VVV 6 3 1 2 10
6 GRA 5 3 0 2 9
7 MVV 6 3 0 3 9
8 VOL 5 2 2 1 8
9 UTJ 5 2 2 1 8
10 ALM 6 2 2 2 8
11 RJC 5 2 1 2 7
12 PSJ 5 2 1 2 7
13 EIN 5 2 1 2 7
14 EMM 6 2 1 3 7
15 NAC 5 1 3 1 6
16 HEL 5 2 0 3 6
17 DBO 6 2 0 4 6
18 DOR 6 1 2 3 5
19 JAJ 5 1 0 4 3
20 TEL 6 0 3 3 3
Prediction League
predictionleague
Bron van dit artikel
 ADOfans.nl

Datum plaatsing: 29-07-2021 12:00:00

Wat zijn de voordelen van betalen met bitcoin?


In tegenstelling tot de fiat-valuta's die worden uitgegeven en beheerd door de centrale overheid, worden bitcoins door computers gedolven door middel van het oplossen van verschillende wiskundige algoritmen.


Elke transactie wordt geverifieerd en vervolgens worden blokken toegevoegd aan de blockchain-technologie. Tegenwoordig traden veel mensen in bitcoin, maar het kan ook al gebruikt worden om daadwerkelijk te betalen voor producten en/of dienst. Zo kun je in bitcoin casino spelen nadat je eerst BTC hebt gestort op je account. Daarnaast zijn er ook diverse producten die je kunt kopen met bitcoin, wat aan te raden is vanwege de onderstaande voordelen.

Discretie
Elke aankoop die je doet met bitcoin is discreet. Tenzij je vrijwillig je informatie over de bitcoin-transactie publiceert, is er geen kans dat iemand op de hoogte is van de transacties die je voltooit met behulp van deze munten. Geen persoonlijke informatie of privacy wordt belemmerd als je bitcoins als betaalmiddel gebruikt. Elke gebruiker krijgt een anoniem bitcoin-adres nadat hij een aankoop heeft gedaan met behulp van bitcoins. Het anonieme bitcoin-adres verandert bij elke transactie. Hoewel niet gezegd kan worden dat bitcoins echt anoniem zijn, komen bitcoins met maximale anonimiteit in vergelijking met andere valuta's die op de markt beschikbaar zijn.

Geen bankkosten
Hoewel de crypto-uitwisselingen de makers en afnemers van vergoeding worden genoemd, zijn er geen bankkosten als je betaalt met bitcoins. Bitcoin-gebruikers zijn immers helemaal niet onderworpen aan enige vorm van traditionele bankkosten die worden geassocieerd met fiat-valuta's. Als je gebruik maakt van bitcoins, hoef je dan ook geen onderhoudskosten of de minimale saldovergoeding te betalen. Daarnaast hoef je geen betaling te doen voor roodstand of terugstortingskosten wanneer je bitcoins als betaalmethode gebruikt, wat puur komt doordat er geen bank onderdeel is van zo’n cryptotransactie.

Autonomie
Het belangrijkste voordeel van bitcoins, vooral voor mensen die graag cryptocurrencies gebruiken, is dat ze de gebruikers autonomie bieden. Digitale valuta's helpen gebruikers om meer autonomie over hun geld te bieden in vergelijking met fiat-valuta's. Maar door valuta's zoals bitcoins te gebruiken, kunnen gebruikers hun uitgaven onder controle houden zonder tussenpersonen zoals banken of de overheid. Dus als je op zoek bent naar een methode die je autonomie kan bieden met betrekking tot het gebruik van geld, is het gebruik van bitcoins of cryptocurrency de beste optie om uit te kiezen. Het grote voordeel van bitcoins waardoor mensen graag deze cryptocoins gebruiken, is dan ook de autonomie van de gebruiker.

Internationaal
Veel mensen maken zich zorgen vanwege het gedoe dat gepaard gaat met internationale betalingen. Je hoeft je geen zorgen te maken over internationale betaalmethoden als je bitcoins gebruikt voor de transactie, omdat je hierbij helemaal niet te maken zult krijgen met enige verborgen kosten. Bitcoin-transacties vereisen geen intermediaire instellingen of overheidsinterventie tijdens het uitvoeren van de betaling. Zo kun je dus gemakkelijk een internationale betaling doen zonder dagen en weken te wachten op een betalingsbevestiging. De internationale overdracht in bitcoins gebeurt zeer snel en elimineert het ongemak van een typische autorisatieperiode, terwijl het ook geen extra kosten oplevert