Datum plaatsing: 05-06-2021 23:53:00

ADO Den Haag Vrouwen nipt onderuit in bekerfinale tegen PSV

In de bekerfinale zaterdagavond die het stadion van Almere City gespeeld werd, verloor ADO Den Haag met 0-1 van PSV.

ADO Den Haag had het grootste deel van de eerste helft in de finale het betere van het spel, maar wist het niet in doelpunten om te zetten.

In de 17e minuut maakte een PSV-speelster hands in de 16 meter, ADO kreeg een penalty mee, maar keepster Veenendaal van PSV wist deze te stoppen. Twntig minuten later kopte Smits de bal achter ADO Den Haag keepster Barbara Lorsheyd en  bracht daarmee de ploeg uit Eindhoven op 0-1 voorsprong. De tweede helft bleef doelpuntloos, waardoor PSV dankzij het doelpunt in de eerste helft de beker in de wacht sleepte.

Helaas, het was trainer Sjaak Polak en zijn team zo gegund om het seizoen met een prijs af te sluiten. De ADO Den Haag Vrouwen gaan volgend seizoen na de vakantie weer volop in de strijd!