Datum plaatsing: 10-05-1948 19:59:00

ADO met ruime cijfers langs CKC

ADO heeft afgelopen zondag de bekerwedstrijd tegen het Rotterdamse CKC met 8-2 gewonnen.

Van CKC ontvingen wij hun verslag van deze wedstrijd

Doel: C. Deelen
Achter : J. Welie J. Lagerwaard
Midden: J. de Witte, Y Lagerwaard, Peterse
Voor: J. Gonlag, V. Gonlag, J. Gelder D. Vogelaar F. Oskam

In bovenstaande opstelling speelde wij tegen een bijna volledige 1e klasser en brachten het er heusch no zoo slecht niet af.

Het éérste kwartier was ons noodllotig ADO begon direct op volle toeren te draaien. Wij waren wat zenuwachtig en hierdoor verlamd.
3-0 was het na een kwartier spelen. Daarna ginen wij rustiger spelen. Goede aanvallen werden opgezet.  Het Haagsche publiek verwonderde zich over dit 3e klassertje. Wij  konden nog niettot doelpunten brengen. Wel ADO die maakte 4-0 waarmede de rust inging.

4 Minuten na de rust maakte CKC 4-1 en 3 minuten later 4-2. Waarachtig ik kreeg weer moed. Maar ADO goeide er een schepje op en onze achterhoede hiled nog lang stand. Maar soms opereerden hun met 8 man in de voorhoede. Langzaam voltrok het noodloor zich over ons 8-2 was het einde van deze wedstrijd waarin niets onbehoorlijks is voorgevallen. Maar dan ook niets tegen elkaar of onder elkaar.

Met trots kunnen wij hierop terug zien een éér was het om CKC-er  te zijn.