16 TEL 35 9 6 20 33
17 TOP 35 10 2 23 32

Datum plaatsing: 21-01-1920 21:18:00

ADO-UNITAS een saaie vertooning 3-1

Onder de professionele leiding van den heer Snapper vond deze ontmoeting plaats.

Terstond na de aftrap gaat het A.D.O. op de Gorkumsche veste af en reeds binnen vijf minuten weet Van Roosendaal zijn club aan de leiding te helpen. Niet ontmoedigd brengen de gasten enkele bezoeken aan de A.D.O.-veste, doch deze worden steeds door van Leersum onderbroken.

Als ongeveer 20 minuten zijn gespeeld, vergroot Van Zee met een fraai schot den voorsprong. Uit een. algemeen falen in de A.D.O. verdediging weet Unitas den Haagschen doelman te passeeren. Uit een hoekschop brengt A.D.O. den stand op 3-1

Na de rust is het vrijwel een saaie vertooning, vooral de Haagsche linksbuiten geeft er vrijwel de brui aan, terwijl Roosendaal Sr. door een blessure zich niet geheel kan geven. Steeds weten dan ook beide verdedigingen te zegevieren. Eens denken wij Erkelens te zien scoren, doch het schot wordt meesterlijk gekeerd. Daarmee komt ook het einde 3-1