Datum plaatsing: 05-02-2019 10:36:00

Reservecompetitie: ADO Den Haag in oefenduel gelijk tegen Sparta

De tweede teams van ADO Den Haag en Sparta hebben maandagavond in Het Kasteel te Rotterdam een oefenduel gespeeld. De eindstand werd 1-1.

Bij ADO Den Haag speelde een aantal  spelers van het eerste team mee die daar in de laatste wedstrijden niet op veel speelminuten konden rekenen: zoals Zhang, Hooi, Goppel, Gorter en Dion Malone. Ook Tomas Necid die zondag in de wedstrijd tegen Heracles de winnende treffers maakte werd opgesteld evenals Kishna die vorige week in de beloftenwedstrijd uit tegen Willem II voor het eerst weer speelminuten maakte.

Bij Sparta deden voormalig ADO Den Haag keeper Tim Coremans en Eduouard Duplan mee.

De wedstrijd eindigde in 1-1. Gregor Breinburg bracht Sparta in de 22e minuut op voorsprong. Uit een vrije trap schoot hij de bal in het doel van Groothuizen.
Het doelpunt van ADO Den Haag kwam voort uit een penalty die in de 58e minuut door Donny Gorter werd benut.

Opstelling ADO Den Haag 2: Indy Groothuizen (46. Mike Havekotte); Robin Polley, Dehninio Muringen (46. Kyle Ebecilio), Shaquille Pinas, Donny Gorter, Dion Malone, Yuning Zhang (46. Mats van Kins), John Goossens; Thijmen Goppel, Tomas Necid (46. Yahya Boussakou) en Ricardo Kishna (46. Elson Hooi).