Datum plaatsing: 21-12-2018 22:18:00

Vrouwenvoetbal: Foto's duel ADO Den Haag - PSV

De ADO Den Haag Vrouwen speelden vrijdagavond in het Cars Jeans Stadion tegen de koploper, PSV Vrouwen. De wedstrijd eindigde in 1-2.

Drie wedstrijden voor het einde van de reguliere competitie hadden de ADO Den Haag Vrouwen zich al voor de kampioensgroep geplaatst.

Vanavond stond de competitiewedstrijd tegen PSV op het programma. Een wedstrijd waarin de vrouwen hoopten wederom een goed resultaat neer te zetten, om met een nog beter gevoel de winterstop in te gaan.

Het liep echter anders als gehoopt.
ADO Den Haag had het moeilijk tegen de formatie uit Eindhoven. In de 25e minuut kwam PSV op voorsprong door een doelpunt van Naomi Pattiwael.
Aan het eind van de eerste helft had PSV nog een grote kans om de voorsprong uit te bouwen. De bal kwam echter op de paal van het doel van Barbara Lorsheijd en niet in het net.

Na de rust werd het in de 65e minuut 0-2 voor PSV. ADO kwam in het Haags kwartiertje nog terug door een doelpunt van Pia Rijsdijk: 1-2. Dat werd ook de iendstand van deze wedstrijd.