het vaderland

Datum plaatsing: 21-12-1925 12:08:00

ADO wint opnieuw met 2-4 van VIOS

Als begonnen wordt zien we bij VIOS Perrenet op de rechtsbinnenplaats, terwijl bij A.D.O. W. van Dam linksbuiten speelt.

Het spel gaat in 't begin ongeveer gelijk op. Beide voorhoeden zijn om beurten in den aanval, voorloopig blijven echter de verdedigers de baas. Na een kwartier spelen heeft Geitenbeek succes en geeft zijn club met een mooi schot de leiding. A.D.O. blijft iets sterker en niet lang daarna maakt W. Tap er met een ver schot 0-2 van.

VIOS pakt hierna wat beter aan. Er volgen eenige hoekschoppen op het A.D.O.-doel. Uit één hiervan weet Bogerman een tegenpunt te maken. Het spel gaat nu weer gelijk op, maar hoewel beide doelen in gevaar zijn, weet geen der partijen te doelpunten.

Na de rust gaat het spel in 't begin weer gelijk op. A.D.O. komt echter langzamerhand iets in de meerderheid. Na 10 minuten geeft W. Tap met een schuiver voor de derde maal van Baarle het nakijken. VIOS komt weer eenige malen opzetten, uit een hoekschop brengt zij dan ook met een onhoudbaar schot den stand op 2-3.

Door te ver opdringen der VIOS achterspelers, weet W. Tap er eenige keeren tusschen door te glippen, zijn schoten worden echter door v. Baarle gekeerd. Als er nog één kwartier te spelen is, maakt W. Tap uit een snelle aanval er 2-4 van.

Dit is den zelfde uitslag als de wedstrijd welken eenige weken geleden gespeeld is bij de opening van het nieuwe onderkomen van A.D.O. in het Zuiderpark