Datum plaatsing: 15-12-2018 15:30:00

Vrouwenvoetbal: ADO Den Haag bereikt na zege op VV Alkmaar de play-offs

Terwijl de mannen van ADO Den Haag in Tilburg vrijdagavond een competitiewedstrijd speelden speelden de ADO Den Haag Vrouwen op dezelfde avond eveneens een competitiewedstrijd.

De mannen wonnen redelijk eenvoudig van Willem II, maar de vrouwen hadden het vrijdagavond moeilijk in het uitduel tegen de vrouwen van VV Alkmaar.
De thuisploeg kwam binnen 10 minuten op 2-0 voorsprong, maar de ADO Den Haag vrouwen kwamen terug!

In de 22e minuut scoorde Taylor Ziemer de aansluitingstreffer: 2-1. Na de rust viel de gelijkmaker. Victoria Polova schoot de bal na voorbereidend werk van Maartje Looijen in de rechter bovenhoek: 2-2.
In de allerlaatste minuut van de officiele speeltijd werd het 2-3 door een doelpunt van Allyssa Daal.

Door deze overwinningen hebben de ADO Den Haag Vrouwen 25 punten uit 13 wedstrijden en hebben zij zich geplaatst bij de eerste vijf teams die voor de titel gaan spelen.