Datum plaatsing: 22-10-2018 22:47:00

Reservecompetitie: Verslag en foto's ADO Den Haag – NAC 1-1

Jong ADO Den Haag speelde maandagavond de zesde wedstrijd in de Reservecompetitie thuis in het Cars Jeans Stadion tegen Jong NAC.

We ontvingen de volgende foto's en wedstrijdinformatie met dank aan Sander de Hollander!

NAC kwam al vroeg op voorsprong. In de derde minuut werd het 0-1 door een Steekpass op Sidney van Hooijdonk die door de ADO verdediging sneed, die keeper Timon Fikkert wist te passeren en Van Hooijdonk wist te score te openen voor NAC Breda.

ADO had in de 27e minuut een grote kans op de gelijkmaker. Een schot van afstand van Kilian van Mil ging via de vingertoppen van NAC keeper Daan Klomp naast.

Een minuut later lukte het Van Mil dan wel. Een corner werd in eerste instantie weggewerkt, maar opnieuw ingebracht en de bal kwam voor de voeten van Van Mil die de bal met een vreemde stuit hard op doel schoot: 1-1.

In de 56e minuut probeerde ADO Den Haag op voorsprong te komen via een aanval van ADO Thijmen Goppel. Hij snelde naar de achterlijn, geeft, er wordt wel gescoord maar de bal was al over de achterlijn geweest.

In de 62e minuut kwam ADO Den Haag goed weg toen NAC-speler  Skender Loshi op het goal schoot, onderkant  lat raakte, maar de bal voor ADO gelukkig weer het veld in kaatste. Tien minuten later schoot Freek van Gestel op het Haagse doel, de bal ging via de vuisten van keeper Fikkert net over het doel.

In de 81e minuut had ADO nog een grote kans. De bal belandde via Thijmen Goppel, na een voorzet van John Aidan Reynolds vanaf de linkerkant, bij de 2e paal in het zijnet.

De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkstand. ADO Den Haag staat door dit gelijke spel na  zes duels met 13 punten samen met Feyenoord op de gedeelde tweede plek in de reservecompetitie groep B.

Opstelling Jong ADO Den Haag: Timon Fikkert, Robin Polley, Dehninio Muringen, Jamal Amofa, Niels van Wetten, Maarten Rieder, Thijmen Goppel, Sam van Huffel (65. John Aiden Reynolds), Kilian van Mil, Mats van Kins (81. Benjamin Reemst), Chovanie Amatkarijo (65. Yahya Boussakou)