Datum plaatsing: 19-02-2018 20:52:00

Foto's: Reservecompetitie: ADO Den Haag - NAC eindigt doelpuntloos

De wedstrijd maandagavond tegen NAC eindigde in de stand zoals die begonnen was: 0-0.

ADO Den Haag speelde maandagavond de tiende wedstrijd in de reservecompetitie.

Het was al lange tijd geleden dat er een wedstrijd in die competitie thuis in het Cars Jeans  Stadion werd gespeeld.

Onder de toeschouwers bevond zich ook Pierre van Hooijdonk. Hij kwam in zijn spelerscarriere naast Feyenoord onder meer ook nog voor Nottingham Forest, Fenerbahce en NAC uit.

De beloften van ADO Den Haag werden dit keer niet gecoacht door Virgilio Teixeira, maar door Rick Hoogendorp en Frans Danen.

ADO Den Haag had in de eerste helft de meeste kansen om op voorsprong te komen, maar tot scoren kwam het niet. Vlak voor rust kwam de bal tot twee keer toe op de lat van de Brabantse doelman, maar de ruststand werd toch met 0-0 ingegaan.

Ook de Brabanders wisten hun kansen niet in doelpunten om te zetten. Vlak voor het eindsignaal was er nog een grote kans voor NAC-speler Reuvers, maar Indy Groothuizen wist een doelpunt te voorkomen.
De eindstand werd derhalve 0-0. ADO Den Haag staat na deze wedstrijd op de vijfde plek in de reservecompetitie.

Opstelling ADO Den Haag: Indy Groothuizen, Trevor David, Nick Kuipers, Shaquille Pinas, Salih Anez, Donny Gorter, Thijmen Goppel, Kursat Cil (67. Thijs Timmermans), Maarten Reijneveld (82. Robin Polley), Sam van Huffel (84. Dean Guezen), Elson Hooi