Datum plaatsing: 09-02-2018 23:16:00

Vrouwenvoetbal: ADO Den Haag speelt gelijk tegen Achilles'29

Vrijdagavond speelden de ADO Den Haag vrouwen thuis in het Cars Jeans Stadion tegen Achilles '29

Vorige week vrijdag speelden de ADO Den Haag vrouwen ook een thuiswedstrijd, waarbij er jammer genoeg van SC Heerenveen werd verloren.
Om een plek in de play offs te kunnen veroveren was het belangrijk om in de wedstrijd vanavond tegen Achilles'29 punten te pakken.

Achilles'29 wist in de 15e minuut via een vrije trap op voorsprong te komen. De Haagse vrouwen deden er alles aan om op gelijke hoogte te komen, maar ondanks een paar goede kansen waarbij de bal steeds op de paal belandde kwam het er in de eerste helft niet van.

Kort na de rust maakte Suzanne Admiraal de gelijkmaker. Achilles wist daarna echter weer op voorsprong te komen: 1-2. Maar invalster Maartje Looijen wist in de blessuretijd de eer te redden voor ADO Den Haag en de gelijkstand op het scorebord te zetten: 2-2.

ADO Den Haag hield in ieder geval een dik verdiend punt aan deze wedstrijd over! Door de puntendeling houdt ADO Den Haag nog een kleine kans op het behalen van de play-offs.