Datum plaatsing: 16-10-2017 20:19:00

Reservecompetitie: ADO Den Haag wint van Excelsior (4-0)

Nadat afgelopen zondag de hoofdmacht van ADO Den Haag ten Excelsior had gespeeld, stond er maandagavond opnieuw een wedstrijd tegen Excelsior op het programma.

ADO Den Haag, reservecompetitieDe reserveteams van ADO Den Haag en Excelsior speelden maandagavond tegen elkaar in het Cars Jeans Stadion.

Het team van Virgilio Teixeira stond al snel voor in eigen huis.
Sam van Huffel en Maarten Reijneveld zetten de stand al snel op 2-0. In de 38e minuut kreeg ADO Den Haag een penalty mee, vanwege hands van de tegenstander. Reijneveld benutte de strafschop: 3-0.
In de 41e minuut wist de Rotterdamse keeper Zwarthoed twee maal achter elkaar te redden. De rust werd derhalve met 3-0 ingegaan.

ADO Den Haag bleef in de tweede helft druk zetten op de Rotterdamse formatie. Maar keeper Zwarthoed wist wederom erger te voorkomen voor zijn team.
Veel gebeurde er daarna niet meer, op drie wissels aan beide zijden na. Voor Den Haag kwamen in de 68e minuut Dean Guezen en Mats van Kins in het veld voor Sam van Huffel en Thijs Timmermans. In de 74e minuut werd Robin Polley gewisseld voor Sergi Roeleveld.

Na een aanval van Thijmen Goppel in de slotfase werd het 4-0 voor ADO Den Haag. Het doelpunt kwam op naam van El Bouchataoui van Excelsior die de voorzet van Goppel achter zijn eigen keeper werkte.

Opstelling ADO Den Haag: Indy Groothuizen, Trevor David, Guy Smith, Shaquille Pinas, Salih Anez, Thijs Timmermans (68. Mats van Kins), Thijmen Goppel, Kursat Cil, Maarten Reijneveld, Sam van Huffel (68. Dean Guezen), Robin Polley (75. Sergi Roeleveld).