Datum plaatsing: 29-08-2017 22:42:00

Foto's: Combinatie elftal ADO wint oefenduel van SJC Noordwijk

Dinsdagavond speelde een combinatieteam van reservespelers van het eerste elftal en spelers van het tweede elftal tegen hoofdklasser SJC Noordwijk.

Het team van SJC, door 2 busladingen supporters ondersteund, wordt getraind door oud ADO Den Haag-speler Sjaak Polak. Bij ADO Den Haag zaten assistenttrainers Dirk Heesen en Edwin de Graaf op de bank.

De eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. ADO wist eigenlijk  maar weinig kansen te creëren. Alleen Dennis van der Heijden (op aangeven van Hooi), Thomas Meissner en Robin Polley wisten het doelman Kevin Schelvis wat lastig te maken, maar deze bleef goed bij de les.

Direct na de rust kwamen Nino Roffelsen, Thijmen Goppel en Thijs Timmermans in het veld voor Sam van Huffel, Robin Polley en  Dean Guezen.
De tweede helft was nog maar drie minuten oud toen Dennis Van der Heijden, die naar verluidt mogelijk naar RKC vertrekt, de bal in het Noordwijkse doel kopte: 1-0.
In de 63e minuut maakte Nick Kuipers zijn opwachting. Hij heeft de drie wedstrijden schorsing uitgezeten en kan in de eerstvolgende competitiewedstrijd van ADO Den Haag meespelen.

SJC kreeg in de laatse fase van de wedstrijd kans op kans, maar wist de kansen niet te verzilveren. Op slag van het Haags kwartiertje maakte Van der Heijden zijn tweede doelpunt van de wedstrijd en daarmee was eigenlijk de strijd wel gestreden, alhoewel de Noordwijkse hoofdklasser dapper doorvocht en de kans op een aansluitingstreffer in de lucht hing. Maar de aansluitingstreffer kwam niet en de wedstrijd eindigde dus in 2-0 voor ADO Den Haag.

Opstelling ADO Den Haag: Tim Coremans, Trevor David, Thomas Meissner, Shaquille Pinas (62. Nick Kuipers), Bas Kuipers (72. Salih Anez), Hennos Asmelash, Elson Hooi, Sam van Huffel (46. Thijmen Goppel), Dennis van der Heijden, Dean Guezen (46. Nino Roffelsen), Robin Polly (46. Thijs Timmerman).