Datum plaatsing: 19-04-2017 19:15:00

Reservecompetitie: ADO geeft voorsprong uit handen in duel tegen Roda

De tweede teams van ADO Den Haag en Roda JC speelden woensdagmiddag thuis in het Kyocera Stadion tegen elkaar.

Roda JC kwam beter uit de startblokken dan het team van Ger van Weelden, al wisten de Limburgers dat pas vlak voor rust uit te drukken in een doelpunt door Ndogo.

Na de rust was de score op het scorebord amper bij te benen. Een minuut nadat de wedstrijd was hervat werd het 1-1 door een doelpunt van Fernandez. Nog geen minuut later bracht Ndogo Roda JC door zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd weer op voorsprong: 1-2.
Jerdy Schouten trok een paar minuten later de stand gelijk: 2-2, en bracht in de 54e minuut door wederom te scoren ADO Den Haag op voorsprong: 3-2. Tien minuten later vergrootte Sam van Huffel de voorsprong naar 4-2. ADO Den Haag liet daarna de ruime voorsprong uit handen glippen. Op rand van het Haags Kwartiertje werd het 4-3 voor de Limburgers en in de blessuretijd maakte Ndogo zijn derde doelpunt voor Roda JC in deze wedstrijd 4-4.

Na de ruime voorsprong was het toch enigszins zuur voor het team van Ger van Weelden om maar 1 punt over te houden aan deze wedstrijd, terwijl het er lang naar uitzag dat de buit van drie punten binnen was.

Opstelling ADO Den Haag: Rody de Boer, Abel Tamata, Tom Beugelsdijk, Trevor David, Mohamed Haddachi (41. Hennos Asmelash), Kursat Cil, Jerdy Schouten (63. Sam van Huffel), Aschraf El Mahdioui, Chovanie Amatkarijo, Guyon Fernandez (69. Oualid Maatoug), Randy Wolters