Datum plaatsing: 25-03-2017 23:01:00

Vrouwenvoetbal: ADO Den Haag verliest van FC Twente

De ADO Den Haag vrouwen speelden zaterdagavond thuis tegen FC Twente.

ADO Den Haag dat voor de wedstrijd op de derde plaats in de Eredivisie Vrouwen  stond, met slechts 1 punt achterstand op FC Twente had vanavond aan een overwinning genoeg om de tweede plaats te kunnen bemachtigen.

FC Twente was vooral in het begin van de eerste helft het meest dreigend en stelde keepster Jennifer Vreugdenhil meerdere malen op de proef. De rust werd echter toch met dezelfde stand ingegaan als de wedstrijd: 0-0.

Direct na de rust kwam het gevaar van de tegenpartij via de oud-speelsters van ADO Den Haag, Renate Jansen en Lineth Beerensteyn, maar vooralsnog werd er niet gescoord. Een kwartier na de rust kwam dan toch de 0-1 op het scorebord door Sherida Spitse van FC Twente. Twintig minuten later verdubbelde Jill Roord de stand voor de Tukkers: 0-2. Dat werd ook de eindstand.

Helaas weer geen punten voor het team van Arend Regeer.
Volgende week vrijdag speelt ADO Den Haag uit tegen Ajax.