Datum plaatsing: 20-02-2017 21:07:00

Beloftencompetitie: Foto's: ADO wint door drie doelpunten van Becker

Maandagavond speelden de tweede teams van ADO Den Haag en Excelsior tegen elkaar in het Kyocera Stadion.

In het tweede elftal van ADO Den Haag speelden net zoals in de vorige wedstrijden veel spelers uit het het eerste elftal mee.  Bij Excelsior speelde oud-ADO Den Haag speler Mike van Duinen mee.

ADO Den Haag had het heft in handen en kwam in de in de zesde minuut al op voorsprong door een doelpunt van Sheraldo Becker. Toch trok de Rotterdamse ploeg in de 22e minuut de stand gelijk doordat Mike van Duinen een penalty goed benutte.

Vlak voor rust kwam ADO Den Haag wederom op voorsprong door de tweede doelpunt in de wedstrijd van Sheraldo Becker.

In het Haags kwartiertje maakte Becker zijn derde doelpunt deze wedstrijd, waardoor ADO Den Haag met 3-1 won van Excelsior.

Opstelling ADO Den Haag: Rody de Boer, Tyrone Owusu, Hennos Asmelash, Henk van Schaik, Trevor David, Aschraf El Mahdioui, Sheraldo Becker, Abdenasser El Khayati, Mike Havenaar, Jerdy Schouten en Randy Wolters