Datum plaatsing: 04-11-2016 22:39:00

Vrouwenvoetbal: ADO Den Haag speelt gelijk tegen PSV

In de uitwedstrijd tegen PSV heeft ADO Den Haag met 3-3 gelijkgespeeld tegen de Eindhovense ploeg.

PSV kwam snel uit de startblokken en wist na een paar minuten op voorsprong te komen.

Sharona Tieleman wist in  de 15e minuut de 1-1 op het scorebord  te zetten  wat ook de ruststand werd.

Ook In de tweede helft  wist PSV weer op voorsprong te komen, maar nog geen minuut later wist  Michelle Vrieling ADO Den Haag opnieuw op gelijke hoogte te brengen.

De thuisploeg wist echter weer op voorsprong te komen, maar Jessie van Leeuwen bracht ADO Den Haag op slag van het haags kwartiertje op een gelijkstand. De 3-3 werd ook de einstand.

ADO Den Haag staat met 16 punten uit 8 wedstrijden op de 3e plaats in de Eredivisie Vrouwen. Het verschil met de nummer 2 op de ranglijst FC Twente, bedraagt nu nog slechts 3 punten en nog maar 6 punten met Ajax dat momenteel de eerste positie bekleedt.

Volgende week vrijdag spelen de ADO Den Haag vrouwen opnieuw een uitwedstrijd, dan is SC Heerenveen de tegenstander.