Datum plaatsing: 20-05-2016 21:57:00

Vrouwenvoetbal: ADO Den Haag verliest in eigen huis van Telstar

ADO Den Haag Vrouwen speelde vrijdagavond de laatste competitiewedstrijd van het seizoen.

Er stond voor beide ploegen niets meer op het spel, maar toch was er het team van ADO Den Haag alles aan gelegen om een derde keer op rij te winnen.

De eerste helft was niet echt spectaculair voor het publiek dat op de wedstrijd was afgekomen. De wedstrijd liep gelijk op zonder grote kansen aan beide zijden, de rust werd dan ook met een bloedeloze 0-0 ingegaan.

Een kwartier na rust kwam ADO Den Haag op voorsprong door een doelpunt van Lineth Beerensteyn. Daarna werd de strijd wat feller wat resulteerde in een gele kaart voor Helene Heemskerk. In de eindfase profiteerde Telstar van een fout in de verdediging en kwam daardoor op gelijke hoogte: 1-1.
Telstar wist de wedstrijd zelfs te winnen door een doelpunt van Katja Snoeijs.

Helaas geen drie overwinningen op rij dus voor ADO Den Haag.

Dan moet de overwinning volgende week zaterdag maar komen, dan speelt ADO Den Haag Vrouwen de bekerfinale tegen Ajax.
De wedstrijd wordt in het eigen Kyocera Stadion gespeeld en er zijn nog kaarten te koop!