Datum plaatsing: 04-04-2016 22:43:00

Beloftencompetitie: ADO Den Haag pakt punt tegen Heracles

In de derde wedstrijd van de finalepoule van de beloftencompetitie heeft jong ADO Den Haag in Almelo gelijk gespeeld tegen Heracles.

Trainer Ger van Weelden had een sterk team tot zijn beschikking, maar ondanks de kansen die het kreeg, werd het toch een moeilijke wedstrijd.

Kort na rust scoorde Hector Hevel het eerste doelpunt van de wedstrijd. Tien minuten later trok Heracles de stand gelijk. Daarna werd het net niet meer gevonden en dus eindigde de wedstrijd met de 1-1 gelijkstand.

Volgende week maandagavond speelt ADO Den Haag weer tegen Heracles Almelo, maar dan in het eigen Kyocera Stadion.

Opstelling ADO Den Haag: Rody de Boer, Gianni Zuiverloon, Vito Wormgoor, Segun Owobowale, Thomas Kristensen, Kyle Ebecilio, Trevor David, Hector Hevel, Giovanni Korte, Dennis van der Heijden, Ludcinio Marengo,  (65. Luc den Otter)