Datum plaatsing: 17-08-2015 20:29:00

Beloftencompetitie: ADO Den Haag speelt na 0-3 achterstand gelijk

De beloften van ADO Den Haag hebben vanavond de eerste thuiswedstrijd van het seizoen gelijk gespeeld tegen het beloftenteam van Heracles Almelo.

Het gelijkspel kwam niet gemakkelijk tot stand. ADO moest eerst op achterstand en stond al na een half uur met 10 man, omdat Kenji Gorré rood kreeg. De rust werd ingegaan met een 0-2 achterstand voor ADO Den Haag.

Na de rust kwam Heracles op 0-3 voor, maar toch wist ADO Den Haag onder toeziend oog van de clubloze Wesley Verhoek, die overigens niet in de belangstelling van ADO Den Haag staat, terug in het spel te komen door doelpunten van Kastaneer, Hevel en Baggerman. Zodat de ruimte achterstand toch nog met 10 man gelijk werd getrokken!

Een smet op de wedstrijd was toch wel de rode kaart van Gorré, waardoor hij waarschijnlijk meerdere wedstrijden niet, ook niet in het eerste elftal, opgesteld kan worden.