Datum plaatsing: 12-05-2015 14:29:00

Beloftencompetitie: ADO houdt aan duel tegen FC Dordrecht 1 punt over

Het team van Ger van Weelden heeft in de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht niet weten te winnen, ondanks dat het Haagse team 70 minuten met 1 man meer speelde.

FC Dordrecht kwam kwam een paar minuten na de aftrap al op voorsprong door een doelpunt van Lima Duarte Lopes. In de 20e minuut kwam ADO op gelijke hoogte: de Dordtse keeper Virgil Deen haalde Tom van Veen onderuit en daarop volgde een rode kaart voor de doelman en een penalty voor ADO Den Haag die door Hector Hevel  werd benut: 1-1.
Pas in het haags kwartiertje wist ADO Den Haag de man meer situatie goed te benutten. Vidarell Merencia bracht zijn team op voorsprong. Maar FC Dordrecht speler Wijsbroek zorgde er vlak voor tijd voor dat ADO Den Haag helaas genoegen moest nemen met maar 1 punt.

Opstelling ADO Den Haag: Tim Coremans, Richello Fecunda, Tyronne Ebuehi, Cody Claver, Jeffrey van Roon (58. Roy Castien), Nikki Baggerman, Vidarell Merencia, Hector Hevel, Gervane Kastaneer, Dennis van der Heijden (69. Mitchell Weissenberg), Tom van Veen