Datum plaatsing: 02-02-2015 08:46:00

Fraser: Tweede helft van duel tegen Feyenoord geeft moed en vertrouwen

Op de persconferentie na afloop van de uitwedstrijd zondag tegen Feyenoord gaf ADO Den Haag trainer Fraser aan dat hij vond dat zijn team vooral de eerste 20 minuten zeer slecht presteerde, maar over het spel in de tweede helft was hij milder.

Over de eerste 20 minuten van de wedstrijd had hij geen goed woord over. Fraser sprak zelfs cynisch dat hij tegenwoordig al blij is als zijn spelers de bal op de goede plek weten te krijgen.
Hij weet het  slechte spel van zijn team in de eerste helft van deze wedstrijd aan te veel ontzag voor een topploeg.  Op een iets mildere toon grapte hij dat hij de spelers deze week misschien wel niet de video had moeten laten bekijken van de wedstrijd van vorig weekend Ajax - Feyenoord (0-0).

Omdat Feyenoord de teugels na de twee doelpunten, die al vroeg in de wedstrijd vielen, al snel liet vieren kon ADO Den Haag zelfs wat kansen creeeren. En in de tweede helft kwam ADO Den Haag al snel terug in de wedstrijd door het doelpunt van Mike van Duinen. Na zijn doelpunt  twee minuten na de rust was het spel bij vlagen gelijkwaardig.
Het spel van zijn team in de tweede helft van de wedstrijd geeft Fraser toch nog wat  moed en vertrouwen voor de jubileumwedstrijd aanstaande woensdag thuis tegen FC Twente in het Kyocera Stadion.