Datum plaatsing: 17-10-2014 22:34:00

Vrouwenvoetbal: Foto's ADO Den Haag - PSV/FC Eindhoven

Vrijdagavond speelde vrijdagavond thuis in het Kyocera Stadion tegen PSV/FC Eindhoven

Na drie nipte nederlagen op rij was het team van Marcel Valk er alles aan gelegen om de drie punten dit keer in huis te houden.

ADO Den Haag had licht overwicht in de eerste helft en dit resulteerde in de 31e minuut in een doelpunt van Renate Jansen, waardoor ADO Den Haag op een 1-0 voorsprong kwam. Met deze stand op het scorebord werd de rust ingegaan.

Vlak na rust verdubbelde Kitty Suzan de score voor ADO Den Haag. Helaas kreeg PSV toen langzaam maar zeker weer de touwtjes in handen en scoorden de Brabantse dames twee maal, zodat de wedstrijd in gelijkspel van 2-2 eindigde.

Toch een punt overgehouden aan deze wedstrijd weliswaar, maar wel met een ietwat wrange nasmaak na de 2-0 voorsprong.