ADO Den Haag

Datum plaatsing: 15-10-2014 22:34:00

Papito Merencia beslissend voor nationaal elftal Curacao

Het nationale elftal van Curaçao heeft zich met de hakken over de sloot weten te kwalificeren voor de eindronde van de Caribbean Cup

Het elftal moest de laatste wedstrijd tegen Guadeloupe winnen om de eindronde van het toernooi te bereiken. Onze eigen Papito Merencia maakte in de blessuretijd van de wedstrijd het verlossende doelpunt en zorgde voor een eindstand van 0-1 in het voordeel van Curaçao.

In de eerdere duels onderscheidde hij zich ook al. Curaçao speelde 1-1 tegen Martinique met een goal van Merencia en verloor 1-0 van St. Vincent om vervolgens via het doelpunt van onze speler in blessuretijd van het laatste duel dus door te gaan.

Door deze overwinning kwalificeerde Curaçao zich voor de eindronde van het toernooi dat in november in Jamaica plaatsvindt. Merencia en zijn selectie nemen het in groep A op tegen Trinidad & Tobago (11 november), heersend kampioen Cuba (13 november) en Frans Guyana (15 november).