Datum plaatsing: 29-09-2014 22:40:00

Beloftencompetitie: ADO Den Haag wint van FC Dordrecht

Het beloftenteam van ADO Den Haag heeft maandagavond met 2-1 gewonnen van jong FC Dordrecht.

Mathias Gehrt die na lang blessureleed weer hersteld is maar nog wedstrijdfit moet worden speelde de eerste helft mee.

Het elftal van Ger van Weelden had het in de eerste helft moeilijk tegen de Dordtenaren, de wedstrijd verliep van beide zijden stroef. Een van de weinige kansen was voor Gehrt die op het doel van de tegenstander schoot. Toch was het Dordrecht die tien minuten voor rust op voorsprong kwam.

In de tweede helft nam ADO Den Haag het heft in handen. Door doolpunten van Tom van Veen en Xander Houtkoop viel de stand in het voordeel van de thuisploeg uit: 2-1. Het werd nog even spannend toen de tegenstander aan het eind van de wedstrijd diverse kansen wist te creeeren, maar er werd niet meer gescoord, zodat ADO Den Haag drie punten aan deze wedstrijd overhoudt.

Het beloftenteam staat nu op de tweede pek op de ranglijst van de beloftencompetitie divisie C met 9 punten uit 5 wedstrijden.

Opstelling ADO Den Haag: Tim Coremans; Derrin Wijdenbosch, Guy Smith (46. Mitchell Weissenberg), Danny Groos (62. Younes Seghrouchni), Richelo Fecunda, Vidarell Merencia, Mitchell de Vlugt, Mathias Gehrt (46.  Hector Hevel), Se gun Owobowale, Tom van Veen, Xander Houtkoop