Datum plaatsing: 15-04-2014 06:24:00

Beloftencompetitie: ADO Den Haag gelijk tegen FC Dordrecht (3-3)

De beloften van ADO Den Haag hebben maandagavond in het Kyocera stadion onterecht met 3-3 gelijk tegen FC Dordrecht, want er had meer in gezeten voor de Hagenaars.

Het team van coach Ekrem Kahya, waarin Catalin Tira weer teruggekeerd was van zijn schorsing, was de hele wedstrijd de bovenliggende partij en wist al in de 4e minuut op voorsprong te komen doordat  Jankovic uit een fraaie voorzet van Tira kon scoren.  Gezien het overwicht dat ADO Den Haag had waren de aanwezige bezoekers overtuigd van een overwinning. Ondanks de kansen die het team kreeg bleven verdere haagse doelpunten uit. Dordt wist na een half uur spelen gelijk te maken.

Na rust startte ADO Den Haag  met dezelfde stijdwijze  als waarmee het de eerste helft was begonnen en dat resulteerde weer in een doelpunt. Ditmaal was het Robin Buwalda die uit een voorzet van Tira de 2-1 wist te scoren.  In de 73 minuut zette maclom Esajas zijn team op 3-1 maar 1 minuut later lag de bal alweer achter Bas Meeuwissen in het net waardoor de stand 3-2 werd.

In de slotfase van de wedstrijd had ADO Den Haag voor 90% de overhand en leken de drie punten in de knip. Maar in blessuretijd kende de scheidsrechter, na slim vallen van een Dordtse speler een onterechte penalty aan de tegenpartij toe, waardoor de eindscore tegen de verhouding in toch 3-3 werd.

Opstelling ADO Den Haag: Bas Meeuwissen; Richello Fecunda (69. Calvin Valies), Robin Buwalda, Wilfried Kanon,  Aleksandar Jankovic, Edo Knol (69. Tom van Veen), Vidarrell Merencia, Mike Tros, Catalin Tira, Ninos Gouriye, Malcolm Esajas