Datum plaatsing: 10-02-2014 21:07:00

Beloftencompetitie: ADO Den Haag - Vitesse (1-3)

Maandagavond speelden de beloftenteams van ADO Den Haag en Vitesse in het Kyocera stadion.

Een kleine 100 man, waaronder Roland Alberg en Giovanni Korte,  waren vanavond aandachtig toeschouwer van het duel in het Kyocera Stadion.

Vitesse kwam al gauw op voorsprong door een doelpunt van Qazaishvili en ADO Den Haag moest alle zeilen bijzetten om de Arnhemmers niet verder uit te laten lopen. Dat lukte in ieder geval tot de rust. Deze werd dan ook met 0-1 ingegaan.

In het begin van de tweede helft verdubbelde Qazaishvili de stand en even later kende scheidsrechter Stijn Berben na een overtreding in een een rebound een penalty aan Vitesse toe, die Uros Durdevic goed benutte. In de laatste minuten van de wedstrijd wist Catalin Tira nog een beetje de eer voor ADO Den haag te redden, uit een voorzet van Malcolm Esalas zette hij de eindstand van 1-3 op het scorebord.

Opstelling ADO Den Haag: Robert Zwinkels:  Richelo Fecunda, Bahadir Bulut, Wilfried Kanon, Christian Supusepa, Rikcky van Haaren, Jerson Cabral, Mitchel de Vlugt, Catalin Tira, Papito Merencia, Malcolm Esajas

Opstelling Vitesse: Eloy Room, Tom Beissel, Dan Mori, Elmo Lieftink, Rochdi Achenteh, Gino Bosz, Giorgi Chanturia, Valeri Quzaishvili, Uros Durdevic, Wimilio Vink, Mohamed Hamdaoui