Datum plaatsing: 11-07-2013 10:12:00

Maurice Steijn teleurgesteld over het vertoonde spel (+video)

Trainer Maurice Steijn toonde zich gisteren na de oefenwedstrijd tegen FC Oss teleurgesteld en geïrriteerd over het spel dat ADO Den Haag had laten zien.

Lang zag het ernaar uit dat de wedstrijd in een 0-1 voorsprong voor de eerste divisie club uit Brabant zou eindigen, maar in de laatste minuut maakte proefspeler Catalin Stefan Tira de gelijkmaker.

De rust werd nog wel ingegaan met de 0-1 voorsprong voor Oss. Steijn zegt daarover in het AD : "Het was in de eerste helft erg slap, met name een aantal ervaren spelers gaf niet thuis. Er was geen onderlinge coaching, helemaal niks."

Daarom besloot hij zijn voorgenomen wissel van het team niet in de 60e minuut te laten plaatsvinden, maar direct al na rust 7 wissels toe te passen.

Ook de tweede helft was niet naar Steijns zin. De trainer liet na afloop van de wedstrijd aan de aanwezige pers weten dat je zo'n matige wedstrijd niet kunt maken tegenover de supporters. "Sommige spelers konden blijkbaar tegen Oss niet genoeg motivatie opbrengen. Dit kun je niet maken tegen je supporters die voor deze wedstrijd een kaartje hebben betaald."

Zaterdagmiddag speelt ADO Den Haag tijdens de Open dag een oefenduel tegen Swansea.

Hieronder een video van Omroep West dat een interview had met Maurice Steijn na afloop van de oefenwedstrijd.