----Live verslag Roda JC - ADO Den Haag 0-0 (eindstand)----

ADO Den Haag speelt momenteel een uitwedstrijd in Kerkrade. Wij zijn er natuurlijk bij! Lees mee!

ADO Den Haag in de vertrouwde opstelling.

ADO start afwachtend. Roda heeft wat meer balbezit maar doet er weinig mee.

In de tiende minuut een eerste kansje voor ADO. Meijers breekt door en heeft een schietkans door het midden. Naast.

Roda heeft daarna twee kleine schietkansjes, maar allebei naast.

Daarna wat opwinding aan de zijkant nadat Steijn een kluitje gras schiet. De vierde man denkt dat Steijn het op hem schiet en geeft aan dat Steijn het veld moet verlaten. Fraser neemt het voor hem op en Steijn mag blijven...

Grote kans voor Poepon. Mooie 1-2 met Chery, maar knap gekeept!

Kansje voor Roda, halve omhaal van Malki.

33e minuut, kansje voor Chery, plaatst de bal van 20 meter met een krul om de keeper. Aangeraakt en net naast,. Corner levert niks op.

Rust 0-0. Grootste kans dus voor Poepon, verder kleine kansjes voor beide ploegen. terecht gelijkspel dus.

Geen wissels.

Grote kans voor ADO na een vrije trap. Na een mooie combinatie krijgt Chery net db al niet in het doel.

Vicento erin voor van Duinen in de 56e minuut.

58e minuut, corner van ADO,Beugelsdijk kopt en de bal wordt van de lijn gehaald.

Daarna twee grote kansen voor Roda, een mooie redding van Zwinkels, daarna een kopbal op de lat.

69e minuut: Visser erin voor Jansen.

ADO weer iets meer balbezit en met wat meer precisie zou het ook echt wat kansen kunnen krijgen. Nu zijn het steeds halve afzwaaiers en net niet situaties.

85e minuut ondertussen...

RODA nog bijna twee keer : eerst kan Malki bijna inlopen en uit een scrimmage daarna kan Roda ook weer bijna scoren.