Datum plaatsing: 05-10-2012 19:05:00

Eindstand NEC - ADO Den Haag 1-1

Daar gaan we weer....live vanavond de wedstrijd NEC - ADO Den Haag.... we beginnen met de opstelling.

We beginnen vandaag met Zwinkels, Wormgoor, Omeruo, Jansen, Meijers, Poepon, Toornstra, chery, Visser, Beugelsdijk, van Duinen. Geen verassingen dus.

Zo'n 300 man uit Den Haag zijn meegereisd met onze geel/groenen.

ADO Den Haag start fel en vol zelfvertrouwen. geen kansen nog tot de 8e minuut. Een corner voor NEC.

Ondertussen wordt de wedstrijd steeds rommeliger en wordt bijna saai om naar te kijken. we zitten in de 16e minuut.

Eerste gele kaart voor vanavond naar Omeruo: hij haalde op de middenlijn totaal zinloos zijn tegenstander omver. Het is alweer de 17e dit seizoen.

In de 26e minuut krijgt ADO zijn eerste hoekschop. Geen gevaar verder. ADO is net wat beter in het samenspelen en NEC speelt bedroevend slecht.

In de 33e minuut kunnen we eindelijk de eerste kans noteren. Helaas is hij voor NEC. George krijgt een open kans maar produceert slechts een rollertje. NEC wordt rustig aan wat sterker. Nog een kansje voor George.

NEC blijft sterker en George debepalende man. Nu een mooie voorzet op Riecks, die kopt echter naast de goal in de lange hoek. In de 39eminuut dan eindelijk een kans voor ADO. Poepon raakte twee keer Breuer kwijt en gaf voor op Toorntra. Die schiet echter met een hakje net naast. Vlak daarna nog een kans: Meijers heeft de kans nu.

Rust.

Roorda, de slechtste man bij NEC is gewisseld voor Palsson. ADO wisselt niet.

1-0 47e minuut. Leroy George scoort uit een vrije trap in de korte hoek.

Kansjes voor beide ploegen. NEC wisselt Platje voor ten Voorde

Na ernstig slecht verdedigend werk van NEC maakt Mike van Duinen de 1-1! Net aan over de doellijn, maar goed gezien door de lijnrechter.

In de 69e minuut krijgt Ten Voorde een grote kans. Zwinkels verkleint de hoek goed en ten Voorde schiet voorlangs.