Datum plaatsing: 28-08-2012 22:22:00

Beloften: Foto's en verslag ADO Den Haag - FC Dordrecht (6-0)

Het beloftenteam van ADO Den Haag speelde vanavond de derde wedstrijd van het seizoen. Tegenstander was satellietclub FC Dordrecht. Uit de vorige wedstrijden werden 4 punten behaald (gelijkspel tegen RKC en winst op NAC).

Voor de wedstrijd onder leiding van  scheidsrechter Tom Koekoek startte werd er een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan de onlangs overleden leden van verdienste Rob van Dullemen en Daaf Boogaard. De spelers van ADO Den Haag speelden dan ook met rouwbanden vanavond.

Twee opvallende  spelers in het elftal van ADO Den Haag waren Rado en Ammi. Beide spelers mogen van trainer Maurice Steijn uitzien naar een nieuwe club, maar vooralsnog speelden ze vanavond de hele wedstrijd op de Aftrap mee.

ADO Den Haag begon zeer gretig aan de wedstrijd wat zich uitbetaalde in maar liefst drie doelpunten in de eerste twintig minuten. Deze kwamen op naam van Tom Broekhuizen, Adil Tihouna en Robin Buwalda. FC Dordrecht kon er weinig tegenover stellen en zag met lede ogen de stand alleen maar onoverbrugbaar worden door nog eens twee doelpunten van Jordy van der Winden in de 26e en 33e minuut.

De ongeveer 100 toeschouwers, waaronder (de nu nog?) technisch manager van FC Dordrecht, Marco Boogers, zagen in de tweede helft dat beide ploegen het wel best leken te vinden. Trainer Wilfred van Leeuwen bracht in de 61e ,omiit  nog twee wissels in (Papito Merencia en Kevin Schutte voor  Steve van  Kesteren en Danny Bakker), maar ook dat zorgde er niet voor dat het doelsaldo opgeschroefd  werd. Maar in de laatste minuut van de wedstrijd kwam er dan toch nog een doelpuntje voor ADO Den Haag bij. De eindstand werd door het doelpunt van wederom Tom Broekhuizen 6-0.

ADO Den Haag staat  door deze overwinning nog steeds op een keurige tweede  plek in de beloftencompetitie groep B.

Opstelling ADO Den Haag: Robert Zwinkels; Ahmed Ammi, Robin Buwalda, Steve van Kesteren, (61. Pepito Merencia) Jordy van der Winden, Aleksander Radosavljevic, Paul Mulders (65. Job Verhagen), Danny Bakker (61. Kevin Schutte), Giovianni Korte, Tom Broekhuizen, Adil Tihouna

Foto's met dank aan Remco Hagenees.

jong ADO Den Haag Jong FC Dordrecht

De spelers droegen vanavond rouwbanden ivm het overlijden van Rob van Dullemen en Daaf Boogaard

Huidig technisch manager Marco Boogers van FC Dordrecht was vanavond uiteraard ook aanwezig op de Aftrap

Voor de wedstrijd werd er een minuut stilte gehouden voor de overleden leden van Verdienste, Rob van Dullemen