Datum plaatsing: 14-05-2012 22:27:00

Beloftencompetitie: verslag en foto's ADO Den Haag - FC Groningen

De beloften van ADO Den Haag hebben de laatste wedstrijd van dit seizoen met 1-6 verloren van FC Groningen.

Op wat kleine kansen van ADO Den Haag na, waren de Groningers verreweg een maatje te groot voor het team van Wilfred van Leeuwen.

De eerste helft eindigde in 0-2 door een doelpunt van Henk Bos en een benutte penalty van Koen van de Laak.

Kort na rust kreeg Groningen de tweede penalty van de wedstrijd mee en ook die werd goed benut, zodat de wedstrijd eigenlijk al over was voor de Hagenezen. De Groningers bleven aanvallen en keeper Martijn de Zwart kon in de 58e en 69e minuut wederom de bal uit zijn doel 'vissen'. Door een doelpunt van Mike van Duinen vlak na de 0-5, deed ADO dan toch nog wat terug. Maar Suk wist de eindstand op 1-6 te brengen door vlak na het Haags kwartiertje te scoren.

Opstelling ADO Den Haag: De Zwart; Buwalda, Van der Meer, Van der Winden; Van Kesteren (46. Fecunda), Broekhuizen, Tihouna, Van Wingerden (85. Tros); Elbers, Van Duinen, Korte (65. Van Veen)

Opstelling FC Groningen: Van der Lei, Pedro, Özturk, Van Nieff, Cruz Vicente,  Benmoussa (68. Diemers), Hoxhaj, Keurntjes, Van de Laak (68. Batbay), Bos, Suk