Datum plaatsing: 12-03-2012 21:05:00

Beloftenteams: ADO Den Haag verliest van Feyenoord/Excelsior 0-5

Op sportpark Vredenburch zagen 450 toeschouwers het tweede team van ADO Den Haag met 0-5 van het tweede van Feyenoord/Excelsior verliezen.

In de eerste helft kwam ADO Den Haag al op 0-2 achterstand door doelpunten van Kamohelo Mokotjo in de 20e minuut en Danny Smith op slag van rust.

Toen de spelers de kleedkamer opzochten bleek dat N'Toko in een ultieme poging om de tweede tegentreffer te voorkomen zich geblesseerd had. Zijn schouder was uit de kom geraakt en hij moest daardoor, ondersteund door zijn teamgenoot Tihouna, met een van pijn vertrokken gezicht het veld verlaten. Naar later bleek zal hij waarschijnlijk langer uitgeschakeld zijn.

Na rust moest ADO Den Haag doelman Martijn de Zwart nog 3 x de bal uit zijn doel vissen.

Opstelling ADO Den Haag: Martijn de Zwart; Robin Buwalda, Chiro N'Toko (46. Glenn Boon), Ricardo Samoender, Tim de Rijk, Jordy Strooker, Stanley Elbers, Jop Verhagen (46. Remco van Wingerden), John Verhoek, Adil Tihouna, Milan Lalkovic (76. André Ntambue)

Opstelling Feyenoord: Ronald Graafland, Gill Swerts, Mats van Huijgevoort, Danny Smith, Tim Eekman (63.  Matthew Steenvoorden), Kamohelo Mokoljo, Jason Oost, Andrea Fileccia (74. Reduan Boulalfal), Ricky van Haaren (63. Mick van Buuren), Nayib Lagouireh, Marley Berkvens