Datum plaatsing: 22-08-2011 12:02:00

A1 elftal ADO Den Haag verpulvert A1 Quick Boys

Het A1 elftal van ADO Den Haag heeft het afgelopen weekeind de eerste officiële (beker)wedstrijd van het seizoen 2011 - 2012 op het Haagsche jeugdcomplex de Aftrap met 12-0 !! van de A1 van Quick Boys gewonnen.

van Branko ontvingen we het volgende wedstrijdverslag.

Quick Boys A1 moet heel diep buigen op de Aftrap voor ADO Den Haag A1 in eerste bekerwedstrijd.

20 augustus 2011 om 14:30 uur is het dan eindelijk zover voor trainer Marcel Koning.  Scheidsrechter van den Berg fluit af voor de eerste officiele (beker)wedstrijd van het seizoen 2011 - 2012 op het Haagsche jeugdcomplex de Aftrap. ADO Den Haag A1 opent stroef en vergeet diverse kansen in de eerste 10 minuten te verzilveren.

In de 10e minuut weet Papito Merencia via een strakke lage voorzet de 1-0 tegen de touwen te schieten. ADO Den Haag A1 heeft de gehele wedstrijd volledig onder controle echter het verzuimd veel verder weg te lopen van Quick Boys A1. Giovannie Korte weet vervolgens vanaf de 21e minuut wel heel duidelijk het verschil te maken voor zijn ploeg. Met vijf doelpunten op rij, waarvan één afgekeurde tilt hij binnen 12e minuten tijd de stand naar 5-0. Jordy van der Winden neemt vervolgens voor de rust nog de 6-0 en 7-0 voor zijn rekening.

Na de rust bouwt ADO Den Haag A1 zijn voorsprong rustig uit naar een 12-0 eindstand. Op papier een mooie opening van het seizoen, maar gezien de kansen die werden gecreeërd een nog veel te lage uitslag.

Opstelling ADO Den Haag A1:

Bas Meeuwissen (45e minuut Mike ten Kroode), Mike van Toor (61e minuut Eli Richardson), Dylan de Braal, Aleksander Bjelica (C), Remco van Wingerden (61e minuut Abbas al Tamimy), Mike Tros, Tomas Tavilla, Jorn van Lunteren, Giovanni Korte (42e minuut Mailison Lima Duarte Lopes), Papito Merencia, Jordy van der Winden.