Datum plaatsing: 18-04-2011 22:13:00

Beloftenteams: ADO wint makkelijk van Feyenoord/Excelsior

Het beloftenelftal van ADO Den Haag heeft op het terrein van Wilhelmus de competitiewedstrijd tegen het beloftenelftal van Feyenoord/Excelsior met 3-0 gewonnen.

Maurice Steijn zat bij ADO Den Haag als trainer op de bank, bij Feyenoord/Excelsior was dat oud ADO Den Haag trainer André Hoekstra.

In het elftal van ADO Den Haag speelden o.a. Jordy Brouwer, Kevin Visser, Giorgio Achterberg en stond Robert Zwinkels in het doel. De enige speler aan Feyenoord/Excelsior zijde die bij de Haagse supporters enige bekendheid opriep was Tim de Cler.

Het team van Maurice Steijn had de hele wedstrijd het betere van het spel maar  werd in de 17e minuut  door een speler  van Feyenoord/Excelsior geholpen die zijn eigen doelman wist te passeren, wat ADO Den Haag de 1-0 opleverde. Tien minuten later wist  Kevin Visser met een mooi doelpunt de stand te verdubbelen .

Nog geen minuut  na rust  scoorde  Giorgio Achterberg de 3-0 en daarmee werd ook de eindstand op het scorebord gezet van deze laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Door deze winst staat het beloftenteam van ADO Den Haag nu op de 8e plek in de competitie.