Datum plaatsing: 07-04-2011 22:48:00

Vrouwenvoetbal: ADO Den Haag wint thuis van VVV

De donderdagavond gespeelde wedstrijd tegen VVV is met de stand van 3-0 voor ADO Den Haag geëindigd.

Renate Jansen speelde weer een belangrijke rol in de wedstrijd. Al in de vierde minuut had ze kans om het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken, maar de bal kon nog net tegengehouden worden door de Limburgse doelvrouwe.In de 19e minuut was het dan wel raak, Renate Jansen tikte via een voorzet van Esther Scheenaard de 1-0 binnen. Nog geen 7 minuten later verdubbelde Renate de stand, door na een corner in de rebound de bal in het doel te werken.

De tweede helft was amper begonnen of de 3-0 kwam op het scorebord door een kopbal binnenkant paal van Mandy van den Berg. Daarna zakte het spel van de Haagse dames een beetje in, toch kwamen de Limburgse dames amper in de wedstrijd voor. Zodat de stand 3-0 bleef.

Omdat koploopster  FC Twente van AZ dat op de tweede plaats stond won, staan de dames van ADO Den Haag nu op de tweede plaats in de competitie, op 4 punten afstand van FC Twente.

Op donderdag 21 april speelt ADO Den Haag uit  tegen FC Twente, dus alle kans om die 4 punten verschil te verkleinen!Maar eerst speelt ADO Den Haag op 16 april  nog de halve finale  voor de beker uit  tegen SC Heerenveen.