17 TOP 35 10 2 23 32

Datum plaatsing: 08-04-2010 22:30:00

Gelijkspel dames ADO Den Haag - FC Twente

In de 15e competitiewedstrijd van dit seizoen speelden de Haagse dames thuis in het Forepark gelijk tegen de dames van FC Twente.

De wedstrijd was een kwartier oud toen Marianne van Brummelen van FC Twente de score opende. Een kwartier later maakte Jill Wilmot op aangeven van Renate Jansen de gelijkmaker.

Vlak na de rust kwam ADO Den Haag op voorsprong door een doelpunt van Marelle Worm, maar helaas voor ADO Den Haag trok Myrte Roelvink in de 80e minuut de stand gelijk  door de 2-2 op het scorebord te zetten.

Gelijktijdig met deze wedstrijd speelde AZ, de koploopster van de competitie,  een uitwedstrijd tegen Heerenveen. Ook zij speelden gelijk, waardoor de stand op de ranglijst onveranderd blijft. ADO Den Haag blijft op de tweede plek staan met drie punten achterstand op AZ.