17 TOP 35 10 2 23 32

Datum plaatsing: 11-03-2010 23:10:00

Damesvoetbal: ADO Den Haag wint van SC Heerenveen

Donderdagavond speelden de dames van ADO een thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen.

De wedstrijd die door zo'n  400 toeschouwers werd bezocht werd met 1-0 gewonnen door ADO Den Haag.

Doelpuntenmaakster was Renate Jansen die net voor de rust het winnende doelpunt scoorde. Hoewel de dames van ADO ook in de de tweede helft veel sterker waren dan de tegenpartij, werd er niet meer gescoord.

Lisanne Grimberg moest wegens een blessure in het Haags kwartiertje het veld verlaten.

In de laatste minuut kreeg Sishut Hau van Heerenveen haar tweede gele kaart in de wedstrijd en dus rood,

De Haagse dames staan door de winst van vandaag nu op de tweede plaats in de competitie. AZ staat met drie punten verschil boven ADO Den Haag, maar ADO Den Haag heeft  een wedstrijd minder gespeeld.