Datum plaatsing: 23-09-2009 22:55:00

Verslag: VVV stoot ADO uit de beker: 3-0

ADO Den Haag heeft in de tweede wedstrijd dit seizoen in De Koel de grootste nederlaag van het seizoen geincasserd. In Venlo verloor ADO roemloos met 3-0.

In de eerste helft scoorde Honda bekeken nadat Ahahaoui doorbrak op links en een mooie voorzet afleverde. ADO Den Haag stelde er bar weinig tegenover. De tweede helft was niet veel beter. ADO wekte niet de indruk de bekerstrijd de moeite waard te vinden en vond dat uiteindelijk terug in de eindstand. Honda scoorde een kwartier voor tijd de 2-0 en als extra zout in de wonde mocht oud-hagenees Calabro later nog de 3-0 aantekenen.

Later Meer...

Woensdag 23 september 2009

VVV-VENLO - ADO DEN HAAG 3-0

24. Keisuke Honda 1-0, 75. Keisuke Honda 2-0, 86. Sandro Calabro 3-0. Scheidsrechter: Blom. Toeschouwers: 6500. Gele kaarten: Sandro Calabro, Adil Auassar (beiden VVV-Venlo), Danny Buijs, Karim Soltani en Kai van Hese (allen ADO Den Haag).