Datum plaatsing: 11-08-2009 23:25:00

ADOfans visit: Argentinie en Brazilie

Onze Globetrotende ADOfan Columbus is "even" naar Argentinie en Brazilie geweest. En uiteraard heeft hij daar wat voetbalwedstrijden en stadions bezocht, hierbij een verslag.

ADOfans visit. Argentinie en Brazilie
La Bombonera, het stadion van Boca Juniors. Een enorm stadion, maar wel een oude, betonnen bak met veel staanplaatsen. Helaas was er geen wedstrijd tijdens ons bezoek.

Het enorme Maracana (stadion voor de finale van het WK 2014) vlak voor Fluminense - Cruzeiro.
Het uitvak. Het zat bijna vol. Misschien wel opvallend als je weet dat Cruzeiro uit Belo Horizonte komt, zo'n zes uur rijden van Rio de Janeiro.
Tijdens de rust verhuist de harde kern naar de andere kant van het stadion omdat Fluminense dan die kant uit speelt.

Hoewel Cruziero na 60 minuten een rode kaart kreeg bleven ze de wedstrijd domineren. Echter, de einduitslag was 1 -1

Om de muur op 9 meter te zetten zet de scheidsrechter een oplosbaar lijntje op het veld.

-

Het uitvak tijdens Flamengo (het Ajax van Brazilië) Athletico Mineiro. Athletico maakte al snel 0 - 1, maar de eindstand was 3 - 1 voor Flamengo.

Adriano (ex - Internazionale) speelt tegenwoordig weer voor Flamengo. Hij sjokt over het veld, vele kilo's te zwaar, maar soms zie je vlagen van zijn oude klasse.

Veel sfeer tijdens de wedstrijd. Het trommelen en zingen stopt 90 minuten lang niet.